PRAXISFILOZÓFIÁM

Állatorvosi tevékenységem fő célja az állat mielőbbi, lehető legkisebb fájdalommal és stresszel járó gyógyulása.

A klinikai praxisban eltöltött hosszú évek alatt számtalanszor tapasztaltam, hogy néhány gazdinak mekkora megpróbáltatással jár kis kedvencét a klinikára juttatni. Nincs megfelelő szállítóeszköze, nem rendelkezik autóval, idős nyugdíjas, aki önmaga is nehezen mozdul ki otthonról, a kutya nem szokott a pórázhoz, idegesen viselkedik a többi kutya társaságában, a cicát nem tudja beédesgetni a szállítódobozba, vagy a teknős éppen a szállítás közben fázik meg.

Pedig sok esetben az állat ellátása otthoni körülmények között, háznál is megoldható. Betegvizsgálat, gyógyszeres kezelés, kisebb bódításban végzett beavatkozások, vérvétel, egyéb mintavételek, oltások, chippelés otthon is elvégezhető, ahol az állat biztonságban érzi magát. Természetesen mindezt a szakma szabályait messzemenőkig betartva végzem. Állandó kapcsolatban állok olyan klinikákkal, laboratóriumokkal, ahol a bonyolult, magas műszerezettséget kívánó beavatkozások, vizsgálatok is megoldhatók, akár hétvégén és ünnepnapokon is.

Minden páciensem gazdájának felajánlom a kisállat mielőbbi gyógyulásához szükséges legjobb és legkorszerűbb vizsgálati és kezelési módszereket, annak módját és helyét. Felesleges, költséges, indokolatlan vizsgálatokat nem végzek és végeztetek el.

A háznál történő betegellátás alapfeltétele az állat legalább kisfokú együttműködése a gazdival. Ennek hiányában az állatorvos házhoz hívása kidobott pénz és idő!

Nem vállalok olyan kezelést, beavatkozást, ami rendelői hátteret feltételez. Csömör nagy forgalmú, nagy parkolóval rendelkező helyén megnyílt Állatorvosi Rendelőmben elvégezhető a legtöbb rendelői infrastruktúrát igénylő beavatkozás, vizsgálat, lágyszervi műtét. Cím: Csömör, Laky sarok 1. Betegfogadás előre megbeszélt időpontban lehetséges. Időpontot a 06-70-881-7404-es telefonszámon kérhet.


MUNKA KÖZBEN