BEMUTATKOZÁS

kutyámmal házhoz megy az állatovos csömörön

Dr. Boronkay Zita vagyok, 2008 óta csömöri lakos. Mohácson születtem, az állatorvosi tanulmányaim megkezdéséig ott is éltem. 1999-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. A diploma megszerzése után egy évet az Egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén töltöttem, ahol kitűnő, szakmailag elismert oktatóktól tanulhattam meg a kisállatsebészet rejtelmeit és az állatorvosi szemészet alapjait. 2001 januárjától a 2017 végéig egy nagy forgalmú éjszakai és hétvégi ügyeletet is ellátó klinikán dolgoztam főállásban, ahol közel 35.000 kisállat kezelésében vettem részt és közel 3.000 lágysebészeti és szemészeti műtétet végeztem az évek során. 2006-ban szereztem meg másoddiplomaként a „Kisállatgyógyász  Klinikus  Szakállatorvos” képesítésemet. A 17 év klinikai munkám alatt magas szakmai gyakorlatra tettem szert a kisállatok sürgősségi betegellátásában, az ambuláns ellátásban és a műszeres diagnosztikában. 2017 végétől megváltam addigi munkahelyemtől és immáron szűkebb környezetemben gyógyítom az állatokat, kamatoztatva a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalatomat.

kandúrok házhoz megy az állatovos csömörön

Csömörre költözésünk a családdal lehetővé tette, hogy sok állattal vegyük körbe magunkat. Így ma már négy cicával, két kutyával, két lóval, két görög teknőssel és változó egyedszámú nyúl és baromfipopulációval élünk együtt. Lévén férjem is állatorvos, így az itthoni kedvenceket évek óta magunk kezeljük, gyógyítjuk. Ilyen sok állatnál pedig akarva-akaratlan mindig akad valami állatorvosi tennivaló…

2020 végén sikerült saját Állatgyógyászati Centrumot indítamon Csömör központjában, majd 2023 márciusában átköltöztünk egy modernebb helyre, ahol kisállatrendelő, állatpatika, állatfelszerelés- és eledelbolt üzemel egy helyen. Gondoltunk a lovas gazdikra is, ezért külön kis lovas sarok üzemel, ahol a mindennapi lóápolási felszerelések, jutalomfalatok, prémium lótápok és különféle táplálékkiegészítők találhatók. Nézzenek be hozzánk! Címünk: Csömör, Laky sarok 1. Príma Üzletsor.

házhoz megy az állatovos csömörön10
házhoz megy az állatovos csömörön3
házhoz megy az állatovos csömörön15
tarka nyúllal házhoz megy az állatovos csömörön